IFK Valla F10/11

Referat: Munkedals IF F13-14 - IFK Valla F10/11

Då är serispelet i gång efter sommaruppehållet.
I vår första match i A-slutspelet så stod IK Valla för motståndet.

Enligt uppgift så kändes tjejerna lite loja/inte påkopplade under uppvärmning. När matchen väl var i gång så var tjejerna på tårna och rejält påkopplade och redan i minut 4 så gör vi första målet. Ju längre halvleken går så kommer Valla högre upp i banan och mot slutet får Valla en frispar utanför straffområdet. Tjejen som lägger frisparken får en kanon träff och Ida, dagens målvakt, är chanslös. Halvleken slutar 2-1 till oss.
i Paus pratar vi om att upprätthålla vårt spel och att prata mer med varandra.

Andra halvlek börjar och vi är fortfarande påkopplade och gör tidigt 3-1. Det är lite ställningskrig på mittfältet och Valla försöker att komma igenom på kontringar, men då är antingen Ida ute och tar dem eller så är backlinjen där och fångar upp. Vi har flera chanser, men lyckas inte riktigt få till det i avslutningarna. Valla lyckas få in en reducering efter en jätte räddning av Ida, men vi lyckas inte få bort returen.
Men nu vaknar vi till ordentligt och under loppet av 3min gör vi tre mål och precis innan domarn blåser av andra halvlek så trycker vi in ett mål till. I paus så har vi ledningen med 7-2
I paus pratar vi om att prova nya possitioner, vi lär oss fortfarande och vi kan hamna i situationer där vi har skadade eller sjuka spelare och då är det bra att ha provat ovana possitioner.

Tredje halvlek startar och tråts att vi har många spelare som spelar på ovana platser så står vi upp och från sidan upplever vi att tjejerna pratar mycket med varandra.
I tredje halvlek gör vi ett mål och matchen slutar med vinst med 8-2.